VELKOMMEN

Fossum Gård ligger på Sydskogen, midt mellom Heggedal og Slemmestad. (Ikke langt fra Asker, Røyken, og Drammen) og tilbyr privat oppstalling av alle typer hester.

Her har vi stallplass til 35 hester i moderne bokser. Alle hestene er daglig ute i romslige luftegårder, eller i flokk på store områder, etter eiers ønske. Gården har alle fasiliteter tilgjengelig, inkludert ridehus, ingen rideskole, i tillegg til et stort nettverk av turveier i all slags terreng. Det er derfor godt tilrettelagt for å kunne ri og trene hesten sin hos oss, når det måtte passe deg selv. Vi har ukentlige treninger i sprang og dressur, i tillegg til at det også er muligheter for å benytte seg av instruktør etter eget ønske.

Hestene blir godt ivaretatt av våre ansatte, hvorav minst 1 av de bor på gården. Vi har alltid grovfòr (høyensilasje) av god kvalitet, eller man kan bestille høy dersom det er behov for det. Kraftfòr tilbys fra flere ulike leverandører, blant annet Champion, Havens, Eggersmann, Lexa og Marstall. Vi har også tilskudd fra blant annet NAF, Blue Hors og Hilton Herbs.
Vi fórer 365 dager i året, og slipper ut 7 dager i uken. På hverdager tas hestene inn til midtfór, med mindre man vil at hesten skal stå lengre ute. Da får den midtfór ute. Møkking, skrittemaskin og fullpensjon kan bestilles ved behov. 
Ellers har vi også industrivaskemaskin og solarie på stedet.