Om oss

Fossum Hestesportsenter ligger på Sydskogen, midt mellom Heggedal og Slemmestad. (10 minutter fra Asker, 35 minutter fra Oslo og 20 minutter fra Drammen) 
Vi tilbyr oppstalling, trening, undervisning, kurs og salg av hester. I tillegg har vi en liten stallbutikk hvor du får kjøpt kraftfór og tilskudd, samt det meste annet man trenger til daglig. Les mer under Butikk. 


TRENING 
Vi tar imot alle typer hester for trening, og har god erfaring med utvikling av sportshester (dressur, sprang og feltritt), innridning, visning av unghester, og trening av hester med spesielle problemer. Vårt hovedfokus er at hestene skal være avslappede og fornøyde, da opplever vi at de presterer bedre. Dermed presser vi de aldri opp i klassene eller videre med et problem med mindre de er klare for det. 
Det er 2 ryttere ansatt hos oss i tillegg til Daglig leder/eier Johanna Breistein Bakke. Les mer om Carina Nysæther Johansen, Ina Wilsbeck Zimowski og Johanna under Trening.

SALG 
Vi har stort sett hester til salgs, ta kontakt for mer info. 
Vi bistår også med salg av hest. Vanligvis har vi da hesten i trening, ellers gjør vi også avtaler om visning av hesten etc. 
Vi bistår også ved kjøp av hest, alt fra å finne hesten til å være med når du skal prøveri. Mange hester finnes ikke på nettet, dermed finner vi de ofte i vårt nettverk. 

OPPSTALLING
Våre oppstallører skal føle seg som de mest bortskjemte hesteeierne! Dette løser vi først og fremst ved å ha et servicetilbud hvor man kan få hjelp til det meste. Man kan enten ha vanlig oppstalling og plukke eventuelle ekstratjenester ved behov, eller man kan velge å ha fullservice hvor man har alt inkludert. 
Vi har utebane, ridehus, skrittespor rundt padocker/beite, skrittemaskin, industrivaskemaskin, tørkerom, equissage, vaskespilt, pussespilt, solarium, rytterstue med kjøkken, toalett, fórrom, utstyrsrom med eget skap, sykepadocker og store padocker (med gress om sommeren) tilgjengelig.
Les mer under Oppstalling. 


TRYGGHET - TRIVSEL - MESTRING - TID
Hos oss er du TRYGG på at hesten din har det bra. 
Hos oss TRIVES du fordi vi har et miljø hvor vi heier på hverandre.
Hos oss MESTRER du det du vil, enten det er å ri på tur eller konkurrere, fordi det er tilgang på god kompetanse.
Hos oss har du TID til det du vil fordi vi tilrettelegger alt rundt.