TRENERE

Utover de faste trenerene (under) har vi ganske ofte helgekurs eller enkelttimer med andre eksterne instruktører. Oppstallører oppfordres til å foreslå/arrangere helgekurs hos oss, og eksterne kan også leie ridehus eller utebane og arrangere kurs. 

Ta kontakt eller følg med på vår Facebook-gruppe for å se når de forskjellige kursene er :) 


Vera Galtung
Vera er vår faste dressurtrener, og er hos oss fast tirsdag ettermiddag/kveld og andre dager ved behov. Hun har også helgekurs innimellom, og underviser i sprang på forespørsel og helgekurs. Hun er den hos oss med mest erfaring, da hun i over 70 år (!) har drevet både med sprang og dressur. Hun har utdannet flere hester til Grand Prix dressur etter hun la sprangen på hylla. 
Pris er 300,- kr pr økt.Her er en kort artikkel fra Oslo Horse Show: KLIKK HER
________________________


Johanna B. Bakke
Johanna er født i 1978 og er sammen med sin mann Eivind Bakke innehaver av BB Drift AS, som drifter Fossum Gård.  Hun har startet opptil 1,30 sprang, middels dressur og CNC***/CCI** feltritt med gode resultater. Nå for tiden har hun 5-8 hester som er under utdanning både innen dressur og sprang. 
Hun underviser fast ukentlig i dressur og sprang, og har terrengtrening ved kapasitet. 
Pris er 300,- kr pr økt.
KLIKK HER for å se hennes resultater på Horsepro.

Johanna tar også imot hester for trening (ridning, håndtering, henger etc.), både med spesifikke utfordringer eller for generell utdanning. Normal pris er 9.000/mnd som inkluderer oppstalling, fullpensjon og trening. Ta kontakt for spesifikk pris og opplegg.

Johanna og Safir. Johanna har eid og trent safir siden hun var 4 år og trent henne opp til CNC*** feltritt og 1.30 sprang. Sammen var de en del av det norske seniorlandslaget i feltritt, og ble blant annet beste norske ekvipasje med en 11. plass under CCI** i Malmø i 2010. De har også sølv fra NM. 

Johanna og Elvely's Dynamikk som eies av Pernille Bratt Gustavsen. Mikke er nå 9 år og forventes å gå MA iløpet av 2018. Han har vært hos Johanna siden desember 2014, og har konkurrert fra LC til MB disse to sesongene med gode resultater og er stort sett plassert.