TRENERE

Utover de faste trenerene (under) har vi ganske ofte helgekurs eller enkelttimer med andre eksterne instruktører. Oppstallører oppfordres til å foreslå/arrangere helgekurs hos oss, og eksterne kan også leie ridehus eller utebane og arrangere kurs. 

Ta kontakt eller følg med på vår Facebook-gruppe for å se når de forskjellige kursene er :) 


Vera Galtung
Vera er vår faste dressurtrener, og er hos oss fast tirsdag ettermiddag/kveld og andre dager ved behov. Hun har også helgekurs innimellom, og underviser i sprang på forespørsel og helgekurs. Hun er den hos oss med mest erfaring, da hun i over 70 år (!) har drevet både med sprang og dressur. Hun har utdannet flere hester til Grand Prix dressur etter hun la sprangen på hylla. 
Pris er 300,- kr pr økt.Her er en kort artikkel fra Oslo Horse Show: KLIKK HER
________________________


Johanna B. Bakke
Johanna er født i 1978 og er sammen med sin mann Eivind Bakke innehaver av BB Drift AS, som drifter Fossum Gård.  Hun har startet opptil 1,30 sprang, middels dressur og CNC***/CCI** feltritt med gode resultater. Nå for tiden har hun 5-8 hester som er under utdanning både innen dressur og sprang. 
Hun underviser fast ukentlig i dressur og sprang, og har terrengtrening ved kapasitet. 
Pris er 300,- kr pr økt.
KLIKK HER for å se hennes resultater på Horsepro.

Johanna tar også imot hester for trening (ridning, håndtering, henger etc.), både med spesifikke utfordringer eller for generell utdanning. Normal pris er 9.000/mnd som inkluderer oppstalling, fullpensjon og trening. Ta kontakt for spesifikk pris og opplegg.

Johanna og Safir. Johanna har eid og trent safir siden hun var 4 år og trent henne opp til CNC*** feltritt og 1.30 sprang. Sammen var de en del av det norske seniorlandslaget i feltritt, og ble blant annet beste norske ekvipasje med en 11. plass under CCI** i Malmø i 2010. De har også sølv fra NM. 

Johanna og Elvely's Dynamikk som eies av Pernille Bratt Gustavsen. Mikke er nå 9 år og forventes å gå MA iløpet av 2018. Han har vært hos Johanna siden desember 2014, og har konkurrert fra LC til MB disse to sesongene med gode resultater og er stort sett plassert. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar