BUTIKKEN

Vi har en liten butikk på stedet som foreløpig er "aldri" åpen og "alltid" åpen. Det vil si at du kan komme innom når det passer deg hverdager mellom 8 og 15.30, da er det alltid noen på jobb i stallen som kan låse opp og være med inn i butikken. Utenom disse tidene kan du avtale ved å sende en sms, melding på messenger eller ringe oss på mobil 928 07 830 (Johanna).


I butikken fører vi mange typer kraftfór og tilskudd, blant annet Marstall, Eggersmann, Havens, Champion, Lexa, Atcom og NAF. Vi har ikke alt på lager til enhver tid, men det vi vet kunder bruker har vi inne.
I tillegg har vi blant annet mange produkter fra CDM (showshine, salsåper, liniment etc), førstehjelpsutstyr (gamgee, animalintex, termometre, bandasjer etc), Reiersen hovolje, himalayastein, bøtter, pisker, tubtrugs, og en hel masse hestegodteri.


Vi ligger bare 10 minutter fra Asker, og man kan rygge helt inntil døra for å lett hente fórsekker etc: Kjør fra Asker i retning Drøbak. Etter du har passert nesten all bebyggelse (Heggedal etc) skal du ta av opp til venstre på Bøveien. Denne følger du inn i en 40-sone, og da vil du straks se ridesenteret på høyre side i en krapp venstresving. Ridehuset og hengerparkering ligger inntil veien du kjører på, så det er lett å se.
Adressen er Fossumveien 27.


Vi har VIPPS!
Vi selger også hestegodteri i løsvekt!