Vi har fått lys i skrittemaskinen!

Dette har vi gledet oss til å si lenge: Vi har fått lys i skrittemaskinen vår!!! Så nå kan hestene gå i skrittemaskinen om kvelden uten å snuble rundt i mørket. Det er dessverre ikke til å stikke under en stol at "kvelden" nå begynner omtrent litt før du går hjem fra jobb / skolen om ettermiddagen på denne årstiden...


Lyset er koblet på styringen for skrittemaskinen, og virker derfor bare når maskinen går. På den måten slipper vi at folk glemmer å slå det av o.l.

Lyset har en bryter, den nederst til venstre på kontrollpanelet, denne er merket med Lys av/på. Dersom denne står på "på" så slår lyset seg automatisk på når du starter skrittemaskinen, og det slår seg av igjen når du stopper maskinen. Om det er flere hester der inne og du skal ha ut bare din egen, bruk derfor pauseknappen (trykk på den grønne start-knappen) når du skal ha ut hesten din, istedenfor å stoppe hele maskinen med nøkkelen eller den røde stopp-knappen. Når du så har hentet ut hesten din så trykk bare på den grønne igjen, og maskinen fortsetter der i programmet den var da den ble satt på pause.

En annen ting når man bruker skrittemaskinen, husk å alltid låse igjen døren når du går, selv om det ikke er hester der inne. Ellers blåser den opp og igjen og går i stykker.