Julen 2012

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er nok mange som lurer på hvordan det blir i romjulen og hvem som jobber og sånt. Så her kommer oversikten.


24-26. Desember er helg/helligdag. Ingen utslipp
27.-30. Desember er vanlige dager med utslipp
31.-1. Des / Jan er helg. Ingen utslipp.

Mandag 2. Januar går alt som normalt igjen.

Foringer går som normalt på Julaften og Nyttårsaften og hestene blir foret til vanlige tider også disse dagene, også kveldsfòringene. På Nyttårsaften vil vi ha ekstra tilsyn med stallen, lyset vil være på sammen med en radio og stallpersonalet vil se til hestene både utover kvelden og når det har roet seg på natten. Dog kan vi ikke love at det er noen tilstede på gården hele tiden, men vi vil være innom flere ganger.

Julehelgen er det Bente og Stine som jobber. Utslipp / Møkking tas med Bente, tlf 93 68 46 64
Nyttårshelgen er det Bente som jobber.

Er det noen som skal være bortreist i julen og trenger møkking over lengre tid så kan dette selvfølgelig ordnes. Ta det med Bente, tlf 93 68 46 64. Dette er som vanlig til kr 50,- pr gang.

Når det gjelder utslipp på nyttårsaften og første nyttårsdag så har vi erfart at det skytes opp fyrverkeri også på dagtid disse dagene. Vi anbefaler derfor at de som slipper ut hestene sine vet at disse enten er helt trygge på fyrverkeri og gjerne også vet at det er noen i stallen før man reiser fra de over lengre tid. Vi har hatt hester som har løpt igjennom gjerder og gjort store skader på flere luftegårder og skadet seg selv disse dagene tidligere og alle hester er, som vanlig, ute på eiers ansvar og risiko.

Og med det vil vi ønske alle en riktig god jul!