Helgekurs for Nikolai Kowalski 14-15 Januar


Ca. 1 gang i mnd. kommer vår meget dyktige danske berider Nikolai Kowalski til oss på Fossum og Hajum i Røyken.

Nikolai underviser både i sprang og dressur og er en utrolig dyktig problemløser.

Dersom det er ønskelig kan det settes opp sprangtime med 3 ryttere på timen eller man kan ha sprangtimen alene og betale «full pris». Man kan f.eks. ha dressurtime på lørdag og sprangtime på søndag. Det er også mulig å dele på en dressurtime dersom to venninner vil ri sammen og dele på timekostnaden.
Som regel har Nikolai hatt timer Hajum lørdag «formiddag» og søndag «ettermiddag» og på Fossum lørdag «ettermiddag» og søndag morgen / formiddag.
Timene med Nikolai koster 600 per time og varer i 30 minutter. Man kan velge å være med på time en av dagene eller begge to. Man behøver ikke være med hver måned. Er dere to på en time, deler dere altså på timekostnaden.

Påmelding til timene skjer fra gang til gang og er bindene. Dersom du får forfall, må du selv finne erstatter – eller betale for bestilt time.

Neste trening er helgen 14. – 15. januar 2012.
Påmelding innen 1. januar 2011

Ta kontakt med Tove nyblom@online.no eller Clas på c-teigen@online.no dersom du ønsker å være med å ri på Fossum. For utenforstående kommer det baneleie i tillegg på kr 75 pr gang på Fossum.

Ønsker du å ri på Hajum tar du kontakt med Nina på nleirivaara@hotmail.com
For oppstalling, ta kontakt med Nina for Hajum og Bente på bente@fossumgard.no eller tlf 93 68 46 64 for Fossum Gård. Oppstalling på Fossum koster kr 200 pr døgn om du har med eget fòr og kr 250 uten. Dette inkluderer da også baneleie, og bruk av luftegårder etc.

MVH Tove