Løshopping i hallen Sønd 6. Feb kl 09:00

Søndag 6. Februar kl 09 arrangerer vi løshopping i hallen for alle som vil være med, etter ønske fra flere oppstallører. Vi begynner å bygge banen kl 09:00

Alle som vil kan være med å hoppe, men alle som er med må være med å hjelpe til med de andres hester slik at ingen blir stående helt alene med sin hest slik som skjedde sist. Alle må være med å sette ut eller rydde inn hindrene (fint om vi fordeler oss litt her så man tar halvparten hver), samt å rake over banen ved behov underveis. Alle hestene blir hoppet fortløpende og må være skrittet opp ute eller i maskinen før det er din tur slik at vi slipper å vente på at hver hest skal varmes opp fra scratch mellom hver, men litt tid må man selvfølgelig få om man trenger det.

Banen blir slåddet over når vi er ferdige slik at den er i stand til alle som skal ri senere på dagen. Høyde etc bestemmer den enkelte hesteeier selvfølgelig selv. Vi satser på å være ferdige før kl 11 00 slik at hallen da skal være klar for de som skal ri senere på dagen.

Fint om alle som vil være med kan si i fra til Bente og/eller skrive seg på liste på tavla i stallen slik at vi vet hvem som skal være med og kanskje blir enige om rekkefølgen på forhånd. I utgangspunktet hopper vi i den rekkefølgen man skriver seg på i, dersom ingen har spesielle ønsker, da bare bytter vi.