Takk for hjelpen

I forbindelse med sykdom blandt personalet denne uken vil vi takke alle for at dere har møkket selv mand-onsdag. Med kun 1-2 på jobb må vi prioritere hva som er viktigst, og for oss er det at alle hestene kommer seg ut.

De fleste er på jobb på dagtid, men kan som regel møkke selv på ettermiddagen. Derfor velger vi å prioritere utslipp ved slike anledninger, og vi takker for forståelsen for dette. De som har problemer med å møkke selv har selvfølgelig fått dette utført av personalet.

 Vanligvis har vi trukket fra 25 kr pr dag man møkker selv på neste faktura. I denne omgang har vi derimot bestemt oss for å heller gi alle oppstallørene en tjeneste tilbake isteden da det kun er 3 dager det gjelder og det ikke blir store beløpene for den enkelte. Vi vil derfor gi alle våre oppstallører 2 gratis vaskepolletter til vaskemaskinen, eller 2 ganger egen bruk av skrittemaskinen, evt en av hver. Det er opptil den enkelte å velge selv (verdi kr 100). Si i fra til en av oss (Bente, Johanna, Veronica eller Jan-Arild) om hva du ønsker, og evt når du ønsker å få polettene til vaskemaskinen.

Av praktiske årsaker ønsker vi helst at polettene utleveres omtrent når de skal brukes, slik at ikke et stort antall poletter blir liggende i skapene rundt omkring i stallen. Grunnen til dette er at vi ikke har nok poletter til at alle kan få utlevert samtidig og ha liggende.

Dere er en super gjeng alle sammen!

Hilsen alle oss i personalet!