Super innsats på konkurransebanen


Tom og Arctic over hinder nr 4
I dag har 3 ryttere fra Fossum vært på stevne, og de har levert varene sine alle sammen, igjen. Siri og Confidence red kvalifisering til NM Dressur. Samtidig reiste Tom/Arctic og Bente/Cebo på på landsstevne i sprangridning i Drøbak, og skulle begge ut i samme klassen, 115 cm.

Solen strålte fra blå himmel, og det måtte bare bli en god dag for godværsrytterene fra Fossum. Og da ikke bare med tanke på brunfarven vi har forsøkt å jobbe med i hele sommer.

  
Arkivfoto, Siri og Confidence
Siri og Confidence hadde fra tidligere 1 kvalifiserende runde i dressur, man manglet den siste runden som må til for å være kvalifisert til årets norgesmesterskap. Dessverre var hun et hårstrå unna kvalifiserende resultat i siste forsøk, men Siri gir seg ikke av den grunn, og det liker vi. I mellomtiden har de trent på bla. piaffer så krampa nesten har tatt de, og det har endelilg gitt resultater! I dag red de ikke bare inn til kvalifiserende resultat på Skollenborg utenfor Kongsberg, de vant også klassen sin! Dermed er de nå ferdig kvalifisert til sitt første norgesmesterskap, og det i seniorklassen. Vi gratulerer Siri så mye og ønsker de begge lykke til under NM neste helg, sammen med Karianne og Scarlett som allerede er kvalifisert!

Bente og Cebo på vei over hinder 6b
Også i Drøbak strålte solen om kapp med humøret. Både Tom og Bente skulle ut i 1,15 klassen, som var dagens x`te klasse, etter en gjeng søte ponnier, ca 200 stk i tallet. Først ut var Bente og Cebo på startnummer 23. Fallet på samme bane fra forrige helg var heldigvis glemt og de klokket inn til soleklar ledelse etter en feilfri runde. På start nummer 25 stod Tom og Arctic, som var ute på sitt 2, stevne sammen. En fin og ryddig runde ble levert også av denne ekvipasjen, men dessverre fikk Arctic med seg 3 bommer på runden. Det var likevel en pen runde, og det er ikke mange omgangene igjen før også Tom nok begynner å forsyne seg grådig av premiehyllen.

Ledelsen til Bente og Cebo holdt hele veien inn, og de endte på 1. plass i dagens klasse. De rakk dessverre ikke premieutdelingen da de ikke hørte at den ble ropt opp, men det er detaljer.

Gratulerer med en god dag!