Vi har fått nye nettsider


Endelig er de nye nettsidene våre på plass, etter mye jobbing innimellom alt annet. Som kjent så tar ting ofte litt lengre tid enn planlagt, men den som venter på noe godt... Bakgrunnen for at vi ønsket å lage nye nettsider er at de gamle sidene var tunge både å laste ned og å redigere. I tillegg er de nye sidene enklere å lese fra mobil-enheter, som f eks iPhone og andre smart-telefoner.


De nye sidene har i hovedsak det samme innholdet som de gamle sidene. Noe av innholdet har kanskje byttet plass, men det skal ikke mangle noe. Er det likevel noe du ikke finner, så ta kontakt med Bente som er webansvarlig sammen med Christian som er hovedhjernene bak nettsidene.

Forhåpentligvis vil vi nå raskere kunne komme med oppdateringer, stevneresultater og andre ting som kan være interessant for alle oppstallørene ved Fossum Gård. Vi blir fortsatt veldig glade for alle bilder som blir sendt til oss, og setter pris på alle som har lastet opp masse fine bilder på Facebook-gruppen vår! Jeg har lånt noen av bildene her på nettsidene våre :) Vi setter også pris på annet matriell som kan være interessant å lese for andre oppstallører av ting som har skjedd ute i den store verden.