Mye stevneaktivitet forrige helg

Forrige helg var flere ryttere fra Fossum Gård i ilden. Johanna og Safir var i Strømsholm, på CNC**, Siri og Confidence var i Melsom og red Intermediare og GP, mens Bente og Cebo var på Østern i Bærum hvor de red Lamicell Cup, 1,10.

Johanna og Safir var først i ilden. De red dressur torsdag 3. Juni kveld etter en lang kjøretur. Safir fungerte OK og de red inn til 56,21% og lå ca midt på resultatlistene etter dressuren. Deretter var det sprang søndag formiddag. En veldig god runde, men dessverre 2 nedslag, på de 2 siste hindrene. Men til tross for 8 feil avanserte de 2 plasser i sammendraget, på den veldig teknisk vanskelige banen. Terrenget gikk fredag ettermiddag. Johanna og Safir red en suverent god runde, en av årets beste, hvor de avanserte yttligere 10 plasser, og endte til slutt på en 19. plass, blandt 48 startende fra hele Skandinavia. Dette er en bane Johanna og Safir falt stygt på i fjor, og comebacket kan ingen si noe på!!

Så var Siri og Confidence på Melsom hvor det var Elite-stevne i dressur, 4.-6. Juni, godt vi har noen som kan forsvare Fossum på dressurbanen også. Her red den flotte ekvipasjen inn til 2 pl. i Intermediaire I med 66,5%, noe de skal være stolte av. De var også ute i Intermediaire II og Grand Prix med ikke fullt så gode resultater denne gangen, men likevel ingen grunn til misnøye.

Siri sier selv:

Vi er ferske på det nivået og foreløpig har ikke Confidence villet vise dommerne at han kan piaffe, og det koster dyrt!! Men vi prøver igjen til helgen på Nes, håper han er interessert i å piaffe da!

Lykke til på Nes Siri, vi heier på deg alle sammen!! Vi vet han egentlig kan piaffe, han må bare bli enig med seg selv om at det er OK å vise det til andre også!

Se film og resultater (for å se filmen, trykk på film-ikonet i resultatlisten)

Sistemann ut denne helgen var Bente og Cebo, som red Lamicell-cup på Østern bruk i Bærum, lørdag 5. Juni. Ekvipasjen fungerte helt supert, og red inn til en klar seier etter 2 feilfrie omganger og en tid ingen var i nærheten av. Rød hvit og blå sløyfe, og en premie som sitter fast i transportstreiken er ikke noe å være misfornøyd med :)

Dette stevnet var 2. runde i Lamicell-cup, hvor de dessverre ikke var med i 1. runde, men man skal ikke se bort i fra å se de i 3. runde i håp om å nå semifinalen under Lier Horseshow i