Endelig! Etter mye frem og tilbake har vi endelig fått webshoppen opp å gå, og alle kan nå fritt bestille klær med Fossum Gård logoen på. Bente og Johanna har hvert sitt prøveeksemplar av en t-shirt, og ellers er det fritt frem for alle mht farver etc.

Det er laget flere forskjellige plagg og kombinasjoner, og på de fleste kan man velge farve selv. Alle logoene er enten lys beige eller brune, og alle trykk er på ryggen. Vi får se om vi klarer å få til trykk på brystet etterhvert, men med den logoen vi har pr i dag blir strekene for smale til at de kan trykkes dersom vi forminsker logoen til å passe på brystet.

Varene blir produsert av Spreadshirt i Tyskland og sendt til den enkelte av de. Fordelen med dette er at alle kan bestille separat og vi er ikke avhengige av noen samlebestillinger etc hvor noen kanskje faller utenom.

Det som er viktig å merke seg er at alle disse prisene er uten norsk MVA. Dvs at dette kommer i tillegg, pluss en forenklet tollavgift fra posten (mener det er rundt 100-lappen). Likevel blir ikke dette så mye dyrere enn tilsvarende i Norge da prisene her er en del lavere enn hva vi har fått tak i her i landet, i tillegg til at det hadde krevd mye mer administrasjon, samlebestillinger etc.

Porto på forsendelsene er 60,- som faktisk er under halvparten av hva det koster i Norge, så denne er det ikke noe å si noe på.

Det kan derfor kanskje lønne seg å bestille flere ting samtidig, evt at flere går sammen om å bestille for å dele på porto og tollavgifter.

Varer under 200 kr er tollfrie og her kommer bare porto i tillegg, ikke MVA og ikke forenklet tollavgift. Sendetiden er ca 7-10 dager av erfaring. Spreadshirt sender som regel dagen etter bestillingen, om ikke samme dag, og så er resten opp til posten, og da trenger jeg vel ikke si mer...

Bente har også noen andre produkter fra denne levrandøren, men med en annen Logo på. Hun har bla en jakke, 1 annen t-shirt, en poloskjorte og en av tøy-veskene som er kjøpt inn til pussesaker, samt nøkkelbånd. Dette kan tas med dersom noen ønsker å se varene, si da i fra til Bente. Hun har også brukt denne løsningen over lengre tid tidligere, og det er bare positive erfaringer så langt!

Så, slå deg løs og kjøp sommerens stallklær!