Ekvipasjer fra Fossum henter flere premier

I helgen som gikk (26.-28. mars) var igjen Johanna med Horn W og Bente med Cebo igjen på premietokt. Stevnesesongen er definitivt i gang igjen, og det er stadig mer aktivitet fra stallens oppstallører. Nå ser vi frem til vi får startet vår egen rideklubb også!

De begynte begge med 1m og 1.10 Clear Round på Linnesvollen Fredag kveld. Begge red 2 fine runder. Johanna og Horn hadde noen småfeil i begge klassene, men red fine runder. Bente og Cebo red feilfritt i 1m og hadde hhv 1 og 2 stopp i 1.10.

Lørdag var det Johanna og Horn W som var ute igjen. Også i dag på Linnesvollen. De red 2 flotte runder i 1.10 og 1.20. I 1.10 ble det feilfritt og 8. plass, mens i 1.20 ble det ett nedslag, men likevel en flott runde! Gratulerer med flott innsats!

Søndag var det Bente og Cebo som var i ilden. De kjørte ikke lengre enn til Kongsvinger for å komme til hinder 6B i Norgesseriens 1. divisjon, 1,15 m. Da var det den store kombinasjonsskrekken som slo til og symptomer på denne er stive fremben på hesten. Vel vel, det var en fin tur og hamburgeren på vei hjem var god!