Fossumekvipasjer fortsetter den gode trenden

Helgens stevneaktivitet var denne gangen representert ved Martine/Rakel og Bente/Cebo hos Rælingen rideklubb utenfor Lillestrøm. Store-Martine og Mia var med som heiagjeng sammen med Rune som også var Martines sjåfør og hoff-fotograf. Begge ekvipasjene var ute i 1m og 1.10 i det nydelige vårværet (eller skal vi si tidlige sommerværet?).

I klasse 13, 1m (ja, for det var en hel haug med klasser for små søte ponnier først) så red Bente og Cebo 2 feilfrie runder, mens Martine dessverre fikk med seg 4 feil i 2. fase, etter en ellers fin runde. Bente/Cebo endte på 2. plass, 2 sek bak vinneren, og Martine endte på 6. plass, og begge fikk premier.I klasser 14, 1.10m var igjen Bente/Cebo først ute av Fossumjentene og red igjen 2 feilfrie runder.

Dessverre klarte hun å glemme hvor siste hinder i omhoppingen var og måtte ta en lang bue for å finne det, dette taper man som kjent mye tid på. Likevel endte hun igjen på 2. plass, nå kun 1,4 sek bak vinneren. Bente lærer seg nok å huske alle hindrene neste gang! Martine og Rakel red en fin runde, men klarte dessverre å pådra seg 2 stopp etter at Rakel fant tidtagningssystemet skummelt.

Til den store skuffelse var det tomt for vafler allerede før ankomst, men opptent grill med grillpølser og Hamburgere gjorde hvertfall magen mett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar