Fossumekvipasjer fortsetter den gode trenden

Helgens stevneaktivitet var denne gangen representert ved Martine/Rakel og Bente/Cebo hos Rælingen rideklubb utenfor Lillestrøm. Store-Martine og Mia var med som heiagjeng sammen med Rune som også var Martines sjåfør og hoff-fotograf. Begge ekvipasjene var ute i 1m og 1.10 i det nydelige vårværet (eller skal vi si tidlige sommerværet?).

I klasse 13, 1m (ja, for det var en hel haug med klasser for små søte ponnier først) så red Bente og Cebo 2 feilfrie runder, mens Martine dessverre fikk med seg 4 feil i 2. fase, etter en ellers fin runde. Bente/Cebo endte på 2. plass, 2 sek bak vinneren, og Martine endte på 6. plass, og begge fikk premier.I klasser 14, 1.10m var igjen Bente/Cebo først ute av Fossumjentene og red igjen 2 feilfrie runder.

Dessverre klarte hun å glemme hvor siste hinder i omhoppingen var og måtte ta en lang bue for å finne det, dette taper man som kjent mye tid på. Likevel endte hun igjen på 2. plass, nå kun 1,4 sek bak vinneren. Bente lærer seg nok å huske alle hindrene neste gang! Martine og Rakel red en fin runde, men klarte dessverre å pådra seg 2 stopp etter at Rakel fant tidtagningssystemet skummelt.

Til den store skuffelse var det tomt for vafler allerede før ankomst, men opptent grill med grillpølser og Hamburgere gjorde hvertfall magen mett.