Fossumekvipasjer gjør det godt på sprangstevner

I helgen har 3 ekvipasjer fra Fossum Gård vært på stevne. Marte og Ulrich har vært på landsstevne i Hønefoss fre-søn og Johanna med Horn og Bente med Cebo var i Drøbak lørdag. Begge stevnene var sprangstevner, og hadde et stort antall startende.

Marte red flere gode klasser i Hønefoss, og tok med seg en 5. plass hjem på søndag. Dette i tillegg til flere gode runder både fredag og lørdag.

I Drøbak tok Bente og Cebo 1. plassen i 1m klassen, som var den eneste de red denne dagen. Mens Johanna på Horn W tok 3. plassen bare knappe 2 sekunder bak. Johanna red også 115 klassen hvor hun tok med seg en fin 6. plass med en fin runde. Dette var Johannas første stevne sammen med Horn, og Horns første stevne etter at han kom tilbake til Fossum Gård.

Kristoffer og Mia var med til Drøbak som hestepassere, fotografer og vaffelspisere, mens Martine og John var med som stolte hesteeiere av Horn. Marte er derimot stor jente og reiste alene til Hønefoss. Martine og Rakel skulle også startet i Drøbak, men måtte dessverre trekke seg fra helgens stevne. Vi regner med at hun kommer sterkere tilbake.