Shetlandsponni leies ut

Har du barn som har lyst til å ri og har lyst til å leie en liten ponni?

Vi har en liten shetlandsponni på gården som gjerne vil ha noen å leke med. Monster, som han heter, er 4 år gammel, innridd og er vant til barn. Han er bare 90-95 cm høy, og er derfor passe størrelse for barn å holde på med og ri på. Monster er snill som dagen er lang og er vant til både barn, trafikk, hunder og andre ting som man kan møte på ute i en stor verden.

Monster står på Fossum Gård, og det er mulig både å leie han på fast basis f eks en fast dag i uken, eller man kan leie han fra gang til gang. De som ønsker på fast basis vil bli prioritert. Det er mulighet både for å ri i ridehuset, ute på gården eller gå på tur i nærområdet, etter eget ønske. Det er ønskelig at mor eller far eller annen person som er med er litt hestevant fra tidligere, men vi kan gjerne også hjelpe til i starten ved behov. Monster leies ikke ut til barn uten at en voksen er tilstede. For selv om ponnien er liten er den ikke noe leketøy og ting kan skje. For rette vedkommende vil det også hvis ønskelig være mulig å ta med ponnien på show og små stevner. Han er registrert i Norsk Ponniavlsforening og har rødt pass, med full rett til deltagelse på alle deres arrangementer.

Dersom ingen i familien er hestevante er det også en mulighet for at en av oss kan assistere og leie ponnien under ridningen og være tilstede og hjelpe til. Dette blir da ikke på fast basis, men må avtales fra gang til gang.

Dersom du ønsker å komme å ri på Monster, ta kontakt med Bente på tlf 93 68 46 64 eller Lise på tlf 92 66 24 49. Eller på epost bente@fossumgard.no.


Pris for å leie Monster


  • Pris pr måned på fast basis pr dag i uken: Kr 400,-

  • Pris pr gang uten fast avtale: Kr kr 100,-

  • Pris pr gang med assistanse hele timen. Ca 1 time inkl stelling før og etter: Kr kr 200,-